sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Red velvet cake

Olen kauan halunnut tehdä red velvet kakun, viimein googletin ohjeita joista valitsin sen alkuperäiseksi vakuutetun NY Waldofr-Astoria hotellista lähtöisin olevan ohjeen. Jonka pitäisi olla parhain red velvet kakkuohje.
Ohje oli helppo, ja kakkupohjat valmistui hyvin. Täytteen ja kuorrutteenkin tein ohjeiden mukaan. Ensimmäinen ongelma oli, että täytteestä tuli liian löysä (se olisi tarvinnut liivatetta vähän). Meinasi käydä niinkuin Ruususessa haltiakummin tekemälle kakulle kun kerrokset lähtivät luisumaan :)
Sain kuin sainkin kakun koottua ja viimein pääsimme maistamaankin. Sen voin luvata ettei tällä ohjeella meillä enää kakkua tehdä. Sen maku ei istunut lainkaan meidän suuhumme. Tiedän, että red velvet kakusta on varmasti parempia ohjeita.
Sain syntymäpäivälahjaksi Buddy Valastron kirjan The Cake Boss, jossa on ohje red velvet kakulle ja uskon, että sen mukaan tehtynä onnistuu paljon herkullisempi kakku. Tässä kuitenkin kuva tästä ensimmäisestä kokeilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti