Tomaatti-tortellini-keitto
- 1 keskikokoinen sipuli, pilkottuna
- 3 valkosipulin kynttä, murskattuna
- 1 tl oliiviöljyä
- 1 oksa tuoretta rosmariinia silputtuna tai ½ tl kuivattuna
- 1 prk tomaattimurskaa
- 400 g tomaattikastiketta, esim. Raguletto
- ½ tl oreganoa
- 4 isoa basilikan lehteä tai ½ tl kuivattuna
- ½ tl suolaa
- ¼ tl pippuria
- 1 litra kanalientä
- Reilu 1 dl kuohukermaa
- 500 g juusto tortellineja
- Reilu1 dl parmesan raastetta
- tuoretta basilikaa koristeeksi
- parmesan raastetta koristeeksi
- Laita sipuli, valkosipuli, oliiviöljy, ja rosmariini pataan tai kattilaan. Kuullota keskilämmöllä 5 min. tai kunnes sipuli on läpikuultavaa.
- Lisää tomaattimurska, tomaattikastike, oregano, basilika, suola, pippuri, kanaliemi, kuohukerma ja sekoita yhteen.Keitä 20 minuuttia.
- Laita juustotortellinit keittoon ja keitä 6-8 min. tai kunnes tortellinit ovat pehmeitä.
- Sekoita parmesan raaste keittoon.
- Tarjoa tuoreen basilikan ja parmesan raasteen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti