Erilaisia kuorrutteita

SUKLAAMOUSSE
100 g suklaata
1 dl    kuohukermaa

Sulata suklaa ja anna hetken jäähtyä. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon suklaa. Anna jähmettyä hetki viileässä. Riittää täytteeksi yhteen kerrokseen kakussa.

BUTTER CREAM ICING
75 g   voita
1½ dl tomusokeria
1 rkl   maitoa tai vettä

Sekoita voi ja tomusokeri. Lisää neste ja sekoita hyvin. Pursota cup cakesien päälle.

KERMA-RAHKAKUORRUTE
Flora Vispi 2½ dl
Maustamatonta rahkaa n. 3/4 purkkia
Ruokotomusokeria 4 rkl
Vaniljakreemijauhetta 1 rkl.
Vatkaa ensin Flora Vispin jonka sekaan on sekoitettu ruokotomusokeri, vatkauksen aikana lisää vaniljakreemijauhe ja kun vaahto on valmis lisää rahka ja vatkaa sekaisin. Levitä tai pursota kakun päälle.

MASCARPONE-KUORRUTE
250 g mascarpone juustoa
200 g Fazerin sinistä
(1 rkl vettä)
Sulata suklaa, notkista mascarpone kulhossa vatkaamalla, tarvittaessa lisää 1 rkl vettä. Vettä ei välttämättä tarvitse jos juusto on huoneenlämpöistä. Lisää sulatettu suklaa ja vatkaa hyvin. Leivä kakun väliin, päälle tai kuppikakkujen päälle.