maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiaisen jälkiruokaa

Sen verran alkoi jauhopeukaloa kutittamaan, että leivoin näitä chocolate & peanut butter chip cookies kahtena eri versiona. Toinen satsi ihan perinteiseen tapaan ja toinen vaahtokarkkien ja suklaapalojen kera. Se tapahtuu niin, että kun kekseissä on pari minuuttia jäljellä paistoaikaa laitetaan jokaisen päälle puolikas vaahtokarkki. Suklaapalat lisätään kun pelti on otettu pois uunista. Kuumat keksit sulattaa suklaan sopivasti.



Lisäksi tein brownies'ta, se on hyvä lisä jälkiruoaksi näiden keksien kera, kun tulee pari syöjää joukkoon mukaan. Uutena vuotena tein samaa browniesta ja meitä oli yhdeksän, joista viisi lapsia. Lautanen tyhjeni todella nopeasti, ja näytti maistuvan veljen tyttärelleni joka 1-v kakkuaan maistettuaan sylki kaiken ulos. No, siitä on jo kohta kymmenen vuotta ja on ehtinyt totutella makeisiin herkkuihin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti