Lauantaiaamun sai viettää rauhassa kiirehtimättä. Lounaaksi valmistin broileri-pinaattipyörykät eli siis naudan-pinaattipyörykät ja tomaatti-fetasalaattia sekä ruisrouheleipää. Suosittelen! Tosin, ensi kerralla vähennän suolan määrään ja kokeilen broilerinjauhenlihasta. Oli nopea valmistaa ja herkullinen.
|
Tomaatti-fetasalaatti
Tämä tekniikka tökkii välin ja pyöryköiden kuva katosi bittiavaruuteen, mutta selviämme näinkin.
Päivälliseksi tein quinoa-mustapapuseoksella täytettyjä paprikoita. Ohjeessa käytettiin Enchilada kastiketta, mitä en ainakaan toistaiseksi ole suomen kaupoista löytänyt. Ystäväni toisessa yhteydessä muistutti Googlen ihmeellisestä maailmasta ja sieltä löytyi sopiva ja nopea ohje kyseisen kastikkeen tekemiseen.
Täytetty paprika tyttäreni valitsemilla lisukkeilla.
Paprikan kanssa voi laittaa lisukkeeksi avokado viipaleita, ranskankermaa, korianteria, tomaattikuutioita, maissilastuja, jne. Voi käyttää ihan sitä mitä tekee mieli. Paprikat oli herkullisia ja tämän voi tehdä uunissa tai crock pot-haudutuspadassa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti