lauantai 24. syyskuuta 2011

Harjoittelukakku :)

Olin aikaisemmin valmistanut vaniljakakkupohjan. Nyt oli aika käyttää se. Täytteeksi laitoin moussea joka oli tehty Flora Vispistä (1 prk), Valkosuklaa-lime rahkaa (1 prk) ja tummaa suklaata 70% (130 g) sulatettuna.


Kuorrutteena käytin Flora Vispi 2½ dl, maustamatonta rahkaa n. 3/4 purkkia, ruokotomusokeria 4 rkl ja vaniljakreemijauhetta 1 rkl.
Vatkasin ensin Flora Vispin johon olin sekoittanut ruokotomusokerin, vatkauksen aikana lisäsin vaniljakreemijauheen ja kun vaahto oli valmis lisäsin rahkan ja vatkasin sekaan. Kuorrutetta on aika reilunlaisesti, mutta laitoin tarkoituksella päälle paksumman kerroksen.
.
Koristeena on itse värjättyä vaahtokarkkimassaa, jonka olin ostanut Pake&Barty liikkeestä. Vaahtokarkkimassa on tosi kiva käsitellä se ei halkeile eikä repeile niin kuin sokerimassa. Sulat on tehty silikonimuotilla ja muut kuviot painomuoteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti